Sobre nosltres

El Club dels Cinc

Som un grup d’alumnes de la UOC, de l’assignatura Competències TIC en llengua i literatura catalanes. La nostra constitució com a grup ha estat, com a mínim, lleugerament accidentada. Inicialment, com la majoria de grups de l’assignatura, érem un grup de quatre persones; mentre iniciàvem els primers debats al nostre espai de grup, però, se’ns va afegir un cinquè membre, i és per aquest motiu que finalment decidirem adoptar el nom de Club dels Cinc, en referència als llibres de literatura juvenil de l’Enid Blyton.


Val a dir que de bon començament no hem sabut coordinar la nostra feina com calia, i finalment dels cinc membres inicials del grup només n’hem sobreviscut dos, als quals se’ns ha afegit un tercer. Tot i això, per evitar marejar tornar a passar per tot el procés de constitució del grup, hem mantingut els acords a què havíem arribat inicialment, entre ells el nom del grup.

El projecte que hem desenvolupat el podeu veure a la nostra wiki

 

Deixa un comentari

3 comentaris

  1. danielmorera

     /  Novembre 24, 2011

    M’estic barallant perquè la pàgina aquesta es vegi des de la portada del blog…

    Respon
  2. danielmorera

     /  Novembre 29, 2011

    Finalment m’ha resultat impossible modificar el codi font del blog.

    Total, que he optat per canviar el template, i ara sembla que sí que es pot accedir a aquesta secció. Ara toca fer la pàgina de presentació del blog, i resar perquè s’hi pugui accedir normalment

    Respon
  3. Bé, sembla que tot rutlla!!!!

    Respon

Deixa un comentari