Actitud digital – PAC3

Desenvolupar un projecte d’estudi a la xarxa comporta diverses complicacions que hem mirat de resoldre de la millor manera que hem sabut.

D’una banda, la manca de fonts digitalitzades a la xaro i que tinguin una autoria contrastada, ens ha menat a buscar altres fonts d’informació que sí ho estiguessin. La wikipedia, tot i ser una eina útil, es pot corrompre fàcilment amb informació errònia, i malgrat ens ha estat útil per encaminar les nostres recerques, hem hagut de comprovar i corroborar les dades en altres fonts menys susceptibles a la manipulació de dades, com la versió digital de la Britannica, o els textos dels autors que hem tractat. Evidentment, sempre que hem consultat una font l’hem citada, o bé com a nota al peu, o bé afegida al recull de bibliografia.

Un element que cal fomentar dins de la netiqueta és una major presència dels membres del grup, una major participació en els debats de desenvolupament del projecte. Encara que sigui per donat un vist-i-plau que ja es dóna per suposat, encara que sigui només per dir que s’ha llegit un document o un comentari, aquestes intervencions donen la sensació a qui escriu que no predica en el desert, que la seva feina la veu i la valora algú altre.

Entrada prèvia
Deixa un comentari

Deixa un comentari