Presentació

Aquesta bitàcola de treball sorgí com una eina per donar suport al grup de treball El Club dels Cinc en la tasca d’elaborar un projecte grupal de confecció virtual. Benvinguts, doncs, al nostre diari de treball, on podreu donar un cop d’ull a com avança la nostra feina durant tot el procés de confecció de la wiki on finalment acabarem penjant la nostra feina.

Si pareu prou esment, veureu que hem treballat una mica a batzegades. Això es deu, entre altres coses, als múltiples canvis que hi ha hagut en la composició del nostre grup. De totes maneres, val a dir que esperem sortir-nos-en.

El tema que vam triar inicialment, la literatura d’entreguerres, finalment el vam bandejar i vam optar per la literatura concentracionària a Europa durant el s. XX. La nostra feina de recerca l’hem enfocada a una selecció d’autors de cadascun dels àmbits on la podem trobar: l’antiga URSS, la II República Espanyola, i l’Alemanya nazi, bo i esperant trobar elements comuns entre ells que ens permetin d’establir un nexe comú entre tots ells. Val a dir que la tria inicial d’autors no l’hem feta tenint en compte aquesta possibilitat, sinó que esperem la confirmació d’una sospita, d’una suposició.

Deixa un comentari

Deixa un comentari